deTundra Wilderness Tour
De 4e juli is Independence Day in de Verenigde Staten: Onafhankelijkheidsdag, dus voor de Amerikanen een feestdag.
's Morgens na ontbijt opgestapt om 08.30 uur voor deTundra Wilderness Tour een tour dus door 't Denali National Park van ca. 07.30 uur
Elke anderhalf uur stopt de bus bij een rustplaats met wc's.
Zodra er wild was gespot werd er gestopt motor uit en kwam de professionele videokamera in stelling die door onze chauffeur Sarah werd bedient
Zij zoomde dan in op de dieren en de beelden waren te zien op de schermen in de bus .
Oa. gezien, dall sheep, caribou, moose, moeder grizzlybeer met 2 kleintjes van redelijk dichtbij.
Op de terugweg Mount McKinley nog vol gezien want toen waren de wolken erom heen verdwenen wat niet zo gek veel voor komt.
Deze berg is met 6194 mtr. de hoogste in Noord Amerika.
We hebben in totaal 10 grizzly beren gezien sommige met twee cubs 6 cariboe, 2 elanden en de nodige eekhoorns en adelaars en andere inheemse vogels en uiteindelijk
mount Mckinley in zijn volle glorie zonder bewolking wat maar zelden voorkomt .
Div.foto's toegevoegd onder Tour Denali National Park
Hallo Nol,
Het geen wat ik tot nu toe gezien heb lijkt het me een prachtige reis,het is afwisselend met prachtige foto,s.elke keer als er weer een mail komt is het weer een verrassing wat we nu weer krijgen te zien.ik zag je dat je het pak(en vlinderdas)ook meegenomen had(kleren maken de man).nog een prettig vervolg van de reis.en als het zover is een goeie reis terug.