ms Zaandam verlaten op naar Anchorage
01 jul. 2012
🇺🇸
vanuit Verenigde Staten
Vroeg wakker door eerste call om 06.00 uur voor passagiers die opgehaald werden voor vervoer naar de panoramatrein naar National Park Denali. gelukkig
konden wij nog rustig ontbijten en moesten wij pas onze hut verlaten om 09.30 uur daarna hebben wij in de lounge zitten lezen en de eerste helft van spanje/italie gekeken.
Ons vertrek staat gepland om 12.00 uur.
Eerst met de meeste mensen en de tour gids Samantha kennisgemaakt in 't theather op de boot die ook met de bus meegaan.
's Middag om 16.00 uur in Anchorage aangekomen, wij hebben daar een kamer voor 2 nachten in het Anchorage Hilton hotel.
Anchorage is een grote stad met 290.000 inw. die in een tijdzone ligt waar 't bijna niet donker wordt.
Ons vertrek staat gepland om 12.00 uur.
02 jul. 2012, 14:08
Hallootjes vakantiegangers, wat lijkt me dat indrukwekkend die ijsmuur; en waar jullie nu heengaan/zijn, waar t nauwelijks donker wordt lijkt me ook een heel aparte ervaring; met de poezen gaat t prima! groetjes
Nel
02 jul. 2012, 17:37
Hi pap & Henriëtte,
leuk om al jullie verhalen te lezen en die prachtige foto's te zien, ziet er erg mooi uit daar!
Henriëtte, hoe gaat het nu ondertussen met je voet? Hoop dat het weer wat beter gaat.
Fijne vakantie daar!!
Liefs, Marieta